Norkirken Trondheim Salem – siden 1865.

Salem Menighet Normisjon Trondheim bytter navn til Norkirken Trondheim Salem i forbindelse med åpning av nytt og oppusset kirkebygg, Salemhuset i desember 2022. Vi har holdt til i Trondheim sentrum siden 1865, og har hatt ulike navn opp igjennom tidene. Fra desember 2022 blir vi altså hetende Norkirken Trondheim Salem, men vi er fortsatt tuftet på samme verdier og visjon som da vi startet som indremisjonsforening i 1865 – godhet og nestekjærlighet for de rundt oss og for byen vår.

Norkirken Trondheim Salem og ønsker å være en kirke med et varmt hjerte, midt i Trondheim sentrum. Vi er tilknyttet Normisjon og Den norske kirke.

En aktiv kirke plassert i hjertet av Trondheim sentrum.

Vår visjon har sin begrunnelse i misjonsbefalingen fra Jesus. Vi ønsker at visjonen skal bli virkelighet ved at Guds Ord blir til handling i våre liv. Etterfølgelse av Jesus handler om å elske Gud og å elske mennesker.

”Vi vil gjøre verdifulle mennesker til bevisste etterfølgere av Jesus Kristus”.

Visjon for Norkirken Trondheim Salem

Kirke med hjerte for byen

Vi tror mennesker er skapt til felleskap, og ønsker å tilby små og store fellesskap for alle mennesker. Derfor anbefaler vi alle å bli med i et mindre fellesskap eller å finne seg en tjeneste i en tjenestegruppe.

Vi har også større fellesskap for alle aldre. For tenåringene er det Solid på fredager, vi har lørdagsmøtet for studenter og unge voksne, gudstjeneste søndag formiddag for alle aldre og med søndagsskole for barna, og gudstjeneste søndag kveld annenhver uke. For de aller eldste har vi i tillegg formiddagstreff annenhver onsdag.

Klikk deg gjerne rundt på siden vår for å bli bedre kjent med oss, men aller helst må du gjerne ta kontakt! Enten kan du besøke et av gudstjenestefellesskapene våre, eller du kan ringe oss eller sende oss en mail dersom det er noe du lurer på. Sjekk oss gjerne også ut i sosiale medier. Kontaktinfo og linker finner du i bunnen av siden vår.

Salem var opprinnelig en indremisjonsforening, men våren 2002 ble vi menighet gjennom avtale med biskopen i Nidaros. Menigheten har ca 400 medlemmer, og samler vanligvis rundt 1000 mennesker til gudstjeneste jevnlig.

Vi håper å se deg innom Salem – vær varmt velkommen.

Det vi ønsker skal kjennetegne oss

Styret og ansatte

Styret i Salem består av åndelig lederskap og driftsstyret. Se våre styremedlemmer her. Se vår stab og ansatte her.

Vår historie

Salemhuset har historie tilbake til Trondhjems indremisjon i 1865, og har alltid hatt et hjerte for Trondheim sentrum. Du kan lese mer om vår historie her.

Kontakt

Fyll ut skjemaet her, så svarer vi deg på e-post eller telefon så fort vi får mulighet.