Trondheim Soul Children

Bli med å dele gleden.

Trondheim Soul Children er et barnekor for deg som går i 5. trinn og oppover, og vi øver annenhver torsdag i Salemhuset. Vi starter opp med første øvelse Torsdag 8. september kl. 18.30-20.00.

Som et medlem i koret ønsker vi at du skal få oppleve en åpen atmosfære som består av en gjeng mennesker som ønsker å bli kjent med deg. Hos oss blir alle sett og møtt for akkurat den man er, og alle respekterer hverandres syn og meninger rundt det livet har å by på.

Trondheim Soul Children har holdt på i flere år, men variert både tilholdsted og crew de siste årene. Koret er en del av Norges hurtigste voksende korbevegelse med over 140 lokale kor rundt omkring i hele landet. Les mer om Soul Children-bevegelsen her.

Vi i crewet har så lyst til at Trondheim Soul Children skal være med å prege byen vår, folkene rundt oss og spre den kjærligheten vi sitter på. Bli med oss da vel.

Kjerneverdier

Vi jobber mot våre 5 kjerneverdier slik at alle som er med i vår gjeng skal bli rustet til det livet har å by på.

Hos oss skal alle kjenne på tilhørighet i et trygt nettverk der alle spørsmål og tanker kan luftes og der trygge rollemodeller står i spissen for korets ledelse.

Øvelse

Annenhver torsdag kl. 18.30-20.00.

Kontakt

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe:

Lisa Hepsøe, lisa@salemmenighet.no / Mobil: 40448441